Mijn klanten willen weten wat ze kunnen doen om fit, slank en gezond te blijven

[spacer height=”500px”]

Eerst kon je eten wat je wilde en je bleef slank en fit; nu ben je wat zwaarder geworden.

Vanaf je 40e neemt het hormoon oestrogeen geleidelijk in hoeveelheid af. Vetweefsel kan oestrogeen vasthouden en daarom zorgt je lichaam  dat je vetopslag iets toeneemt om je tegen te weinig oestrogeen te beschermen. Je wilt dat dit niet teveel wordt, maar hoe doe je dat?

Je wilt er aantrekkelijk uit blijven zien.
Als je ouder wordt, wordt je huid wat dunner. Je huid kan er dof uitzien. Hoe beter je je cellen gaat voeden, hoe meer jouw huid gaat glanzen en rimpeltjes minder diep worden. Gifstoffen worden goed afgevoerd en voedingsstoffen kunnen makkelijk de cel inkomen. Zo kunnen de cellen optimaal functioneren. Hoe doe je dat?

Je probeert goed op te letten dat je niet teveel eet.
Dat kan soms een knagend en/of beverig gevoel geven. Het is dan lastig om niet te eten. Welk eetpatroon kun je dan volgen wat goed voor je is?

Gezond oud worden.
Dat is wat je meer en meer bezig houdt. Je ziet vrienden, kennissen en famillie om je heen met chronische ziektes. Wat kun je doen om dit te voorkomen?

Mijn klanten zijn vrouwen die het heft in eigen hand willen nemen, actief willen worden en weten wat goed voor ze is

Zij hebben controle over hun lichaam. Zij stellen realistische doelen en boeken resultaat

Zij genieten van eten en alles op zijn tijd. Zij verstaan de taal van het lichaam en weten wat wel en misschien ook niet kan

Zij krijgen bewondering en interesse uit hun vriendenkring. Ze zien er goed uit en zijn zelfverzekerd

Wil jij ook zo’n vrouw zijn; zelfverzekerd, slank en energiek?

 

Laat mij je adviseren en begeleiden om een optimale gezondheid te bereiken. Je investeert in je lichaam wat een belangrijke factor is voor een gezonde toekomst

Resultaat