‘Nicole geeft advies in wat je ’s morgens, ’s middags en ’s avonds kunt eten. Ik keek naar sommige dingen wel wat sceptisch, maar ben andere dingen ook erg lekker gaan vinden.

Ze geeft je tips, en vertelt ook “verhaaltjes” over het eten, hele visies, waarom we eten en wat er allemaal inzit, hoe we het ervaren enz enz, wel interessant, en zo heb ik er zelf nooit tegenaan gekeken.

En Nicole stimuleert je gewoon, door haar ga je wel afvallen, is positief bedoelt hoor, ze geeft je het gevoel dat je het waard bent!! en wat ik belangrijk vind…Nicole luistert en dat is wat veel mensen tegenwoordig niet meer kunnen.’

Dionne
‘Zelf afvallen lukte maar niet, er kwamen eerder kilo’s bij dan af. Ik heb hulp gezocht bij Nicole. Zij heeft mij bewust gemaakt van hoe wij eten, hoe te kijken naar en, een belangrijke, wanneer we eten. Door een programma van 10 weken bij haar te volgen ben ik zeer bewust geworden van wat ik eet en wat mijn valkuilen zijn.

Nicole loopt het programma per week of per twee weken goed met je door en legt veel uit. Het gaat niet alleen om voeding, maar ook hóe je eet, het lijf ontspannen is.

Het was een hele fijne ‘afval’ periode, waarbij ik heerlijk gegeten heb, gezond gegeten heb en het is zeer goed vol te houden tijdens en nadien. Het is eigenlijk een andere eet-leefstijl!

Zonder Nicole was mij dit niet gelukt, ze is een heel prettig persoon met zeer veel kennis.”

Monique