Resultaat Orthomoleculaire therapie

Mijn klanten merken, na korte tijd al, de volgende positieve veranderingen in hun dagelijks leven:

  • Ze voelen zich gezond en energiek;
  • Ze voelen zich mentaal sterker;
  • Ze krijgen complimenten over hun uiterlijk;
  • Ze worden jonger ingeschat dan dat ze zijn;
  • Ze slapen goed en worden uitgerust wakker;
  • Ze zijn van vage pijnklachten af;
  • Ze hebben minder last van overgangsverschijnselen;
  • Ze ondernemen meer;
  • Ze genieten weer van het leven.
Ik ben 46 jaar en ben zoals zo veel vrouwen druk met werk, gezin en huishouden. Ik had al een tijd last van vage klachten zoals vermoeidheid en slaapproblemen.Tijdens de consulten werd al snel duidelijk wat de oorzaak van mijn klachten was. Fijn om te merken dat ik door Nicole serieus werd genomen en dat zij met een heldere uitleg en behandeling de problemen en oplossingen inzichtelijk voor mij kon maken. Ik ben erg tevreden met de snelle resultaten en vriendelijke begeleiding.

Nicole, bedankt voor je hulp!

Christine
‘Zelf afvallen lukte maar niet, er kwamen eerder kilo’s bij dan af. Ik heb hulp gezocht bij Nicole. Zij heeft mij bewust gemaakt van hoe wij eten, hoe te kijken naar en, een belangrijke, wanneer we eten. Door een programma van 10 weken bij haar te volgen ben ik zeer bewust geworden van wat ik eet en wat mijn valkuilen zijn.

Nicole loopt het programma per week of per twee weken goed met je door en legt veel uit. Het gaat niet alleen om voeding, maar ook hóe je eet, het lijf ontspannen is.

Het was een hele fijne ‘afval’ periode, waarbij ik heerlijk gegeten heb, gezond gegeten heb en het is zeer goed vol te houden tijdens en nadien. Het is eigenlijk een andere eet-leefstijl!’

Monique Blöte

Je ziet snel resultaat!

Omdat voeding snel wordt opgenomen in het lichaam en afvalstoffen snel worden afgevoerd (mits je voldoende vocht inneemt) zie jij, met je nieuwe leefstijl, al binnen enkele weken resultaat. Je voelt je energieker, positiever en mensen om je heen gaan het verschil merken. Je hebt meer zin om activiteiten te ondernemen, je hebt minder moeite met kleine tegenslagen, je socialen contacten verlopen soepeler. Een wereld van verschil die je gaat ervaren als je gebruik maakt van de (voor jou!) juiste voeding.

‘Nicole geeft advies in wat je ’s morgens, ’s middags en ’s avonds kunt eten. Ik keek naar sommige dingen wel wat sceptisch, maar ben andere dingen ook erg lekker gaan vinden.

Ze geeft je tips, en vertelt ook “verhaaltjes” over het eten, hele visies, waarom we eten en wat er allemaal inzit, hoe we het ervaren enz enz, wel interessant, en zo heb ik er zelf nooit tegenaan gekeken.

En Nicole stimuleert je gewoon, door haar ga je wel afvallen, is positief bedoelt hoor, ze geeft je het gevoel dat je het waard bent!! en wat ik belangrijk vind…Nicole luistert en dat is wat veel mensen tegenwoordig niet meer kunnen.’

Dianne Boomaers
Hoi, mijn naam is Monique, ik ben 52 en met diverse klachten bij Nicole gekomen. Ik had last van mijn spijsvertering, spieren, elke dag hoofdpijn, opvliegers en vermoeidheid.

De meeste klachten had ik al jaren maar de overgang heeft alles verergerd. Ik had al veel geprobeerd maar niets hielp echt tot ik bij Nicole kwam. Van haar leerde ik hoe mijn lichaam werkt en wat vooral suiker doet, daardoor ga je suiker en voedsel waar het in zit wel laten staan. Ik heb supplementen gekregen en recepten en uitleg over wat goed is en wat slecht. In het begin moest ik wel wennen om anders te eten, maar dat ging snel. Ik merkte meteen in de eerste week dat mijn hoofdpijn weg bleef, terwijl ik al twee jaar elke dag hoofdpijn had. Ik ben nu ongeveer 4 maanden bezig en heb bijna nooit meer hoofdpijn, mijn buik is stukken rustiger, heb bijna geen opvliegers meer en mijn hooikoorts is weg.

Ik had sinds de overgang best een dip en had nergens zin in, dat gevoel is ook heel ver weg, ik ben beter in balans, krijg meer energie en als toetje ben ik ook nog eens 5 kilo afgevallen. Natuurlijk zijn nog niet alle klachten helemaal weg maar dat kan ook niet als je iets al jaren hebt, ik moet nog even geduld hebben, maar het is al heel veel beter.

Daarbij vind ik Nicole een heel fijn mens, en door haar enthousiasme en manier van begeleiden is de nieuwe manier van eten en tegen voedsel aankijken een eitje en hou je het supermakkelijk vol.

Monique Notenboom
Ik ben een vrouw van 53 jaar en heb 21 jaar geleden een herseninfarct gehad. Ik sta onder strenge controle van de artsen in verband met mijn bloeddruk. Deze heb ik door mijn behandeling bij Nicole kunnen verlagen en mijn hogebloeddruk pillen kon ik gaan verminderen. Ook mijn cholesterol gaat omlaag.

Je voelt je direct bij Nicole op je gemak. Nicole is een vakvrouw. Nicole legt goed uit hoe zij naar de zaak kijkt, en ook in begrijpelijke taal. Ze is gedegen in haar vak, rustig en als je iets vraagt waar ze niet 100 procent zeker van is zoekt ze het na, tijdens of na je consult. Ze zet alles ook nog op schrift, wat handig is om thuis nog eens na te lezen en ik heb haar verslag naar mijn huisarts gestuurd. Mijn vraag was om mij te helpen met mijn moeheid de overgangsklachten en mijn hoge bloeddruk mijn cholesterol en mijn gewicht.
Al snel voelde ik mij fitter, ik hoefde niet iedere middag meer te rusten. Mijn activiteiten doe ik met meer plezier, vroeger moest ik mijzelf dwingen om bijv. de hond uit te gaan laten. Nu heb ik zelfs ’s avonds nog energie over. Heerlijk is dat.

Fijn dat ik Nicole heb leren kennen!

Maria

Wil jij ook de vruchten plukken van een goed voedingsschema, speciaal aangepast aan wat jij nodig hebt? Maak dan een afspraak voor een adviesgesprek. Klik op de onderstaande button voor mijn contactgegevens. Ik sta klaar om je te begeleiden naar een energiek en gezond leven. Tot gauw!

Warme groet,

Nicole Vester

Neem contact op voor een afspraak